Skip to content

Træningshandsker|træningshandsker med håndledsstøtte

august 4, 2011

Træningshandsker er en rigtig god ting, når man dyrker styrketræning, fitness eller for den sags skyld bodybuilding. Træningshandsker er oprindeligt opfundet for at mindske mængden af hår hud i hænderne, giver et bedre greb, og under visse forhold – nedsætte ubehagelige gener fra tunge vægte.

Træningshandsker er oftest lavet i læder eller kunstlæder. Træningshandsker lavet i ægte skind er de bedste til formålet, da de samtidig sikrer et solidt greb, sidder godt og har en lang levetid. De fleste træningshandsker fås i alle størrelser. Som udganskpunkt er det vigtigt at man får et par træningshandsker der sidder helt tæt til. Hvis man er i tvivl om sin håndstørrelse når man køber træningshandkser, er det bedre at købe træningshansker et nummer for lille, end et nummber for stort. De fleste træningshandsker kan nemlig give sig, og vil med tiden finde den perfekte pasform.

Mange træningshandsker leveres idag med håndledsstøtte. Træningshandsker med håndledsstøtte er til for at mindske håndledssmerter, sceneskedehindebetændelse og mere. Det er oftest når man som ny begynder at træne i et motionscenter, at træningshandsker med håndledsstøtte er en god ting, da man let kommer til at overbelaste håndledene med alt for tunge vægte.

Et godt råd til alle der træner: Løft let i starten og sørg for selv at spænd i håndledene. Håndledene skal være strakte i stort set alle øvelser, og det er meget usundt at få overstrakt håndledene. Har man en tendens til det, kan træningshandsker med håndledsstøtte være en rigtig god hjælp.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: