Skip to content

Træningshandkser til kvinder

august 9, 2011

Kvinder kan med fordel bruge træningshandsker. Det anses for meget ufeminimt at have hård hud i hænderne og alle træningshandsker vil med garanti forhindre dette. Træningshandsker af læder giver samtidig et godt og solidt greb om vægtene og sikrer god stabilitet under træningen. Kvinder vil samtidig se træningshandsker som en slags gadget, der kan bruges til at motivere dem til at træne endnu hårdere. Når kvinderne ser deres træningshandsker, så ved de at de er til for at de kan tage bedre ved end uden træningshandsker.

Endvidere så er bagsiden af træningshansker ofte beklædt med stof eller et andet syntetisk materiale der er velegnet til at tørre sved af panden med. For mange begyndere kan det være en fordel at investere i nogen træningshandsker med håndledsstøtte, da disse træningshandsker vil kunne stabilisere håndledene under tungere løft. Kvinder har lidt større tendens til at få håndledsproblemer end mænd, ved tung træning, da kvinder generelt er mere skrøbeligt bygget end mænd.

Det man skal være opmærksom på når man køber træningshansker er, at de sidder tæt til. Hellere køb en størrelse for lille, end en størrelse for stor når man køber træningshansker. Så frem man altså ikke kender sin egen eksakte størrelse. Endvidere så skal man være opmærksom på syningerne i træningshanskerne. Det er typisk syninger eller velcrolukninger der går i stykker først hvis træningshanskerne er af en ringe kvalitet.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: