Skip to content

Kvalitets træningshandsker

oktober 9, 2011

Træningshandsker bliver flittigt brugt af motionister. Ofte så forstår folk folk ikke hvad træningshandskers egentlige formål er. Det har tre formål:

 

At forhindre hård hud i hænderne

At sikre et bedre greb

At stabilisere håndledet – gælder kun for visse modeller.

Hvis du står og skal til at købe træningshandsker, så er det vigtigt at disse handsker opfylder ovennævnte kriterier, hvis du skal føle at du får value for money.  Træningshandsker er ofte af god kvalitet, men af og til at det værd at være opmærksom på syningerne. Går dine handsker op i syningerne, så har du krav på at udnytte reklamationsretten og få tilsendt et par nye træningshandsker med mindre – det selvfølgelig er selvforskyldt at de er gået i stykker.

Står du med et par træningshandsker der er gået i stykker, så tag et billede af dem, og send det til producenten, så de kan tage stilling til om du er kvalificeret til at få et par nye. Heldigvis så har de fleste forhandlere en god fortjeneste på træningshandsker, og et endnu dyrere omdømme de gerne vil geholder, og derfor bytter de glædeligt dine træningshandsker.

Når du bruger dine handsker til træning, så husk at det er vigtigt at handsken sidder helt tæt og stramt til hånden. Håndledsstøtten skal være relativt stramt, men hold øje med farven på dine fingre. Bliver de mørkerøde eller lilla er dine træningshandsker selvfølgelig alt for stramme. Du kan med fordel løsne håndledsstøtten mellem dine løft i fx bænkpres hvor du har brug for stram stabilisering af dine håndled.

Træningshandsker til kvinder kan være nødvendigt, da mange kvinder finder det ufeminimt at have hård hud og vabler i hænderne som følge af træning. Derfor findes der mange modeller helt ned i extra small som er beregnet som træningshandsker til kvinder. Er du kvinde og vil gerne styrketræne seriøst, så er træningshandsker nok lige et must for dig – hvis du ikke er den maskuline type, der gerne vil have hård hud i hænderne.

Når du går på google og søger efter træningshandsker til kvinder eller bare træningshandsker i lædder, eller træningshandsker generelt, så er det vigtigt at du køber fra en sælge du har tillid til. Det er vigtigt at firmaadresse og telefonnummer fremstår på forsiden af webshoppen, så du er sikker på det ikke er et svindelfirma du er ved at handle med. Følger du disse råd når du skal købe træningshandsker, så går du ikke helt galt i byen og risikerer at blive snydt med køb af dine træningshandsker.

Reklamer
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: